Power automate flow – inputs.parameters of workflow not valid

In power automate, if you run into the following error:

The ‘inputs.parameters’ of workflow operation ‘Get_a_row_by_ID_3’ of type ‘OpenApiConnection’ is not valid. Error details: The resolved string values for the following parameters are invalid, they may not be null or empty: ‘recordId’

Check your previous steps, and make sure the parameter that you’re passing into your step (in this case, Get Row by ID) Row Id gets a valid record id (guid). In the above flow, in Get row by ID 2, I was retrieving a record and selecting only one column in Select columns, this attribute is a lookup on the entity record. This wasn’t bringing the result in the desired result in the body upon running the flow, and I was referencing this value in the Get row by Id 3 step, hence the error, I am referring to a value which doesn’t exist.

In power automate, if you run into the following error:

The ‘inputs.parameters’ of workflow operation ‘Get_a_row_by_ID_3’ of type ‘OpenApiConnection’ is not valid. Error details: The resolved string values for the following parameters are invalid, they may not be null or empty: ‘recordId’

Check your previous steps, and make sure the parameter that you’re passing into your step (in this case, Get Row by ID) Row Id gets a valid record id (guid). In the above flow, in Get row by ID 2, I was retrieving a record and selecting only one column in Select columns, this attribute is a lookup on the entity record. This wasn’t bringing the result in the desired result in the body upon running the flow, and I was referencing this value in the Get row by Id 3 step, hence the error, I am referring to a value which doesn’t exist.

The way to reference the column in the select column is _new_accountid_value

After I added the above column, the flow ran successfully, and the value was available in the next steps.